Σε θέματα Πίστεως και Πατρίδας Είμαστε Αυστηρά Αδιαπραγμάτευτοι!

ΕΘΝ.Ο.Σ

Ανδρέα Μουστοξύδη 20 Πεδίο Άρεως Αθήνα.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00
Τηλ:2155305255
E-MAIL:info@politikianagennisi.gr

Πολιτικό Συμβούλιο

Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής:Ιωάννης Λουλούδης.

Τομεάρχης Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων:Αναστασία Παπαηλιοπούλου.

Η Αναστασία γεννήθηκε στην Νέα Ιωνία και ήταν Υπ. Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στον νομό Κρδίτσας.Έχει σπουάσει Ιστορία τέχνης στο πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ψυχολογία.Μιλάει Αγγλικά,Γαλλικά και Τουρκικά.Έχει ασχοληθεί με την παιδοψυχολογία και προσφέρει ως εθελόντρια στο κέντρο βρεφών Μητέρα.

Τομεάρχης Τουρισμού Πολιτισμού:Δημήτρης Καραμπάτσος.

Γεννήθηκε το 1966 στο Σικάγο των Η.Π.Α. 1984-1986 certificate in Accounting,Triton college,River Grove  ILL,USA. 2007 Βασικό πτυχίο στη Διοίκηση επιχειρήσεων,Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρα.2009-2010 Δίπλωμα στην Φιλοξενία και το Τουρισμό Ο.Τ.Ε.Κ Ναύπλιο. 2012 MA Hospitality and Tourism.Μιλάει Αγγλικά, Αραβικά,Ισπανικά,Ιταλικά.

Τομεάρχης Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων:Ιωάννης Κόσσυβας.

Ο Γιάννης είναι Ηλεκτρονικός στο Επάγγελμα ενώ παράλληλα σπουδάζει στο Ε.Α.Π  στο τμήμα διοίκησης Επιχειρήσεων.

Τομεάρχης Διαδυκτιακής Ενημέρωσης: Άντυ Μηλιώνη.

Σπούδασε πληροφορική στο Sesnotype Business Gollege.Είναι απόφοιτη του τμήματος τεχνικής και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πολιτείας Νέας Νοτίου Ουαλίας.Δίδαξε στο Blackett  Primary school.Έκανε κλασσικές μουσικές σπουδές στο Department of Railways.Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

Τομεάρχης Μακεδονίας Θράκης: Κώστας Σίμος

Γεννήθηκε το 1950 και είναι Απόφοιτος  της Στρατιωτικής σχολή Ευελπίδων.Σπούδασε στην Μόσχα Ψυχολογία και παραψυχολογία και είναι επίτιμος Διδάκτωρ εφαρμοσμένης ψυχολογίας.Από το 1991 είναι πρόεδρος της Μακεδονικής Ένωσης εργαζομένων Παραψυχολογίας και Μεταψυχικής Ψυχολογίας.Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδών.

Τομεάρχης Εμπορίου:Αθανάσιος Τριανταφύλλου.