Σε θέματα Πίστεως και Πατρίδας Είμαστε Αυστηρά Αδιαπραγμάτευτοι!

ΕΘΝ.Ο.Σ

Ανδρέα Μουστοξύδη 20 Πεδίο Άρεως Αθήνα.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00
Τηλ:2155305255
E-MAIL:info@politikianagennisi.gr
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγιάσο της Μυτιλήνης. Είναι γιός της Ασπασίας και του Δημήτρη Στυλιανέλλη.
 
Αποφοίτησε με άριστα από την Ανώτερη δραματική Σχολή Θεάτρου και  έχει παρακολουθήσει πλειάδα σεμιναρίων που αφορούν την υποκριτική τέχνη  την σκηνοθεσία και την διοίκηση επιχειρήσεων  σε Γερμανία και Γαλλία. 
 
Σπούδασε επίσης επικοινωνιολογία στην Γερμανία με εξειδίκευση στην παραλαβή ενός κόμματος από το σημείο μηδέν χάραξη πορείας για είσοδο στη βουλή και μετέπειτα στην διακυβέρνηση της χώρας.
 
Από παιδί δραστηριοποιείται σε θέματα πολιτισμού μέσα από το Αναγνωστήριο Αγιάσου ενώ η μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό τον σπρώχνει να ασχοληθεί με το στίβο ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων.
Η μεγάλη του αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος και της περιουσίας των Ελλήνων Πολιτών τον οδηγεί το 2003 να καταταγεί στο πυροσβεστικό σώμα ως  εθελοντής πυροσβέστης.
 
Τηλεοπτικά τον γνωρίσαμε το 2006 μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega «Η ώρα η Καλή» σε σκηνοθεσία Αντώνη Τέμπου στο πλευρό του Πάνου Μιχαλόπουλου. Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πλειάδα τηλεοπτικών σειρών . 
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε "Βέρα στο δεξί", "Έρωτας", "Της αγάπης μαχαιριά", "Για την καρδιά ενός αγγέλου", "Πολυθρόνα για τρεις", "Τελευταία παράσταση", "Ζωή Ξανά", "Κάρμα', "Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα", "Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου" ,''Στο παρά πέντε'',''Μπαμπά μη τρέχεις΄΄, ΄΄Πολυκατοικία'',  ''Οικογενειακές Ιστορίες΄΄ κλπ.
 
Το 2011 ξεκινά την Επιχειρηματική του Δραστηριότητα στο χώρο του Θεάματος με την εταιρία ART PROFILE ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται στο χώρο των ΜΜΕ με την δημιουργία της ιντερνετικής εφημερίδας FREE PRESS ONLINE  και του ιντερνετικού ραδιοφώνου SUPERNOVA RADIO ενώ την ίδια χρονιά σκηνοθετεί και την πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο "Στην κόψη του ξυραφιού".
Μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Supernova Radio ξεκινά να προβάλλει τα προβλήματα των φιλοζωικών σωματίων και ευπαθών ομάδων.
 
Το 2012 γίνεται ενεργό μέλος του Ελληνοκινεζικού Κέντρου Φιλίας και Συνεργασίας .
Τον Ιούνιο του 2012 αναγορεύεται ως Πρέσβης Καλής Θέλησης από το Ελληνοκινεζικό κέντρο φιλίας και Συνεργασίας.

Στις 9 Ιουλίου 2012 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης τον τοποθετεί Τομεάρχη τουριστικής ανάπτυξης και πολιτισμού και στις 21 Αυγούστου αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει τον νευραλγικό τομέα εργασίας.
Στις  9 Απριλίου του 2013 τίθεται επικεφαλής στη  γραμματεία Συνδικαλιστικού του κόμματος.

Στις 23 Οκτωβρίου του 2014  αποχωρεί από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και ιδρύει τον Εθνικό Ορθόδοξο Σύνδεσμο (ΕΘΝ.Ο.Σ).

Μιλάει Αγγλικά και Ρωσικά.