Σε θέματα Πίστεως και Πατρίδας Είμαστε Αυστηρά Αδιαπραγμάτευτοι!

ΕΘΝ.Ο.Σ

Ανδρέα Μουστοξύδη 20 Πεδίο Άρεως Αθήνα.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00
Τηλ:2155305255
E-MAIL:info@politikianagennisi.gr

Ιδρυτική Διακύρηξη

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ Πολιτική Ανναγέννηση Ιδρ.Διακύρηξη.docx (34186)

Εμείς oι Έλληνες πολίτες αποφασίσαμε να ιδρύσουμε νέο πολιτικό φορέα με το όνομα «Πολιτική Αναγέννηση » που στην Πορεία μετονομάσαμε σε ΕΘΝ.Ο.Σ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ) προκειμένου να αντιμετωπίσουμε , την επίθεση μιας Νέας Τάξης πραγμάτων μέσω μνημονίων, βίαιης οικονομικής επίθεσης στην Ελληνική οικογένεια  εθνικής ταπείνωσης και πολιτιστικής εξαφανίσεως.

Ο φορέας αυτός:
1.Πιστεύει στην διαχρονικότητα στις αξίες της Ορθοδοξίας και αναγνωρίζει  την μεγάλη προσφορά της στο Έθνος .
2. Δεν αποδέχεται την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας και την κατάργηση του Έθνους-Κράτους.
α) Λέμε όχι στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.
β) Όχι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε.
γ) Όχι σε λύσεις τύπου Ανάν στην Κύπρο
δ) Προστασία των Ελλήνων της Β. Ηπείρου από την καταπάτηση των ανθρωπίνων και ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων από το Αλβανικό κράτος
ε) Επαναφορά του θρησκεύματος στης ταυτότητες και Επαναλειτουργία του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη

ζ)Αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων

3. Καθιστά αδιαπραγμάτευτες τις αρχές της Εθνικής Ανεξαρτησίας και περηφάνιας της λαϊκής κυριαρχίας, της τήρησης του Συντάγματος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και της πρόταξης του εθνικού συμφέροντος.

4. Κατοχυρώνει την αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, ισονομία, ισότητα, , και αξιοκρατία

5.Προστατεύει την Ελληνική οικογένεια και τον πολίτη από την επίθεση των αγορών. Και Εγγυάται δωρεάν δημόσια υγεία

6. Απαιτεί την τιμωρία των καταχραστών του Δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων . Απαιτεί την κατάργηση κάθε ασυλίας αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών για εγκλήματα που διέπραξαν κατά του Ελληνικού λαού και της Δημόσιας περιουσίας.

7. Απαιτεί την κατάργηση του μνημονίου και αρνείται να δεχτεί το παράνομο χρέος που διαμορφώθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια.
8. Εγγυάται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας σε σχέση με:
α) Τον καθορισμό των Ελληνικών ΑΟΖ.
β) Την διεκδίκηση των οφειλόμενων από την Γερμανία αποζημιώσεων και των κατοχικών δανείων.
9) Η Ελλάς δεν αντέχει την μεταναστευτική ροή
α) Ασφαλή σύνορα
β) Όχι στη γκετοποίηση της Αθήνας. Πιστεύουμε στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και επιδιώκουμε στην ενίσχυση και επέκταση των θεσμών της, με άμεση συμμετοχή των πολιτών στη λήψη των αποφάσεων.

Πιστεύουμε σε μια ενωμένη Ευρώπη αλληλεγγύης και συνεργασίας, όπου τα κράτη-μέλη θα είναι ισότιμα, διατηρώντας όμως την εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια .
Σεβόµαστε τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισµό, τις παραδόσεις κάθε έθνους και κάθε κράτους της Ε. Ένωσης, καθώς και την ανεξαρτησία τους. 

Απαιτούμε ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ της Ελληνικής γλώσσας, που κακοποιείται βάναυσα και αλλοιώνεται. Αυτό προϋποθέτει και από µέρους µας σεβασµό των πολιτιστικών αξιών και των παραδόσεων κάθε κράτους της Ε.Ε. στο πλαίσιο της προστασίας, της αυτοτέλειας και της ανεξαρτησίας του. Δίνουμε χώρο στους νέους με τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Απαιτούμε τη διατήρηση του ελέγχου του κράτους με ισχυρούς και αδιάφθορους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Απευθυνόμαστε σε όλους όσους ασφυκτιούν στις σημερινές συνθήκες, σε όλες τις ζωντανές αυτόνομες δυνάμεις , άτομα ή ομάδες που ανέπτυξαν συνεπή τοπική και θεματική δράση με συνολική σκέψη, χωρίς να θυσιάσουν την αξιοπρέπειά τους στο βωμό των ποικιλώνυμων εξουσιών και της εξαργύρωσης. Και σε όσους αισθάνονται πραγματικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ