Σε θέματα Πίστεως και Πατρίδας Είμαστε Αυστηρά Αδιαπραγμάτευτοι!

ΕΘΝ.Ο.Σ

Ανδρέα Μουστοξύδη 20 Πεδίο Άρεως Αθήνα.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00
Τηλ:2155305255
E-MAIL:info@politikianagennisi.gr

Η ταυτότητα του ΕΘΝ.Ο.Σ.

Το ΕΘΝ.Ο.Σ είναι:

Είναι ένα απόλυτα δημοκρατικό κόμμα που προτάσσει τη διασφάλιση της λαϊκής κυριαρχίας

που πρεσβεύει την ευνομία και την ισονομία.

Είναι ένα πατριωτικό κόμμα που συσπειρώνει πατριώτισσες και πατριώτες από όλες τις πολιτικο-ιδεολογικές  προελεύσεις και όλα τα κοινωνικό-οικονομικά στρώματα με βασικό γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα μας την Ελλάδα και τη διάθεση της ατομικής προσφοράς για το κοινό καλό της Ελληνικής κοινωνίας .

Είναι ένα αυθεντικά λαϊκό κόμμα που χωρίς να γίνεται  λαϊκιστικό προτάσσει την προστασία των μη-προνομιούχων  Ελλήνων και στηρίζει τόσο τις ατομικές ελευθερίες όσο και τα δικαιώματα στην ασφάλεια στην πρόοδο και στην ευημερία όλων όσων ζουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Είναι το μόνο Ελληνικό κόμμα που πρεσβεύει τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό ως σύνοψη των χαρακτηριστικών του πατριωτικού και λαϊκού κόμματος σε πολιτειακό πολιτικό και 

πρωτίστως ατομικό επίπεδο.

Είναι ένα ελληνοκεντρικό κόμμα τόσο γιατί εστιάζεται στα μακροπρόθεσμα συμφέροντα του Έθνους της χώρας και του λαού μας όσο και γιατί η πολιτική του διαπνέεται από το Ελληνικό πνεύμα τις Ελληνικές αξίες και την Ελληνική κουλτούρα. Είναι ένα ανθρωποκεντρικό κόμμα που ενθαρρύνει την εργατικότητα την εφευρετικότητα

την αξιοκρατία τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων πολιτών.

Είναι ένα σύγχρονο κόμμα που καταδικάζει και στοχεύει στην αποτροπή όλων των φαινομένων που χαρακτηρίζουν τις χρεοκοπημένες κοινωνίες τη διαπλοκή και τη διαφθορά

την αναξιοκρατία το νεποτισμό την ανεργία την παραοικονομία την ανασφάλεια και την εγκληματικότητα.

Είναι ένα κόμμα που δεν έχει δουλείες ή εξαρτήσεις από κανενός είδους συμφέροντα και γι 

αυτό μπορεί να αρθρώνει αδέσμευτο και ανεξάρτητο λόγο τόσο προς το εσωτερικό όσο και προς το εξωτερικό της χώρας μας με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Εννα μεγάλα Ερωτήματα και Απαντήσεις για το τι συμβαίνει σήμερα.

1)Υπάρχει άλλος δρόμος για την Ελλάδα έξω από το τοκογλυφικό νέο μνημόνιο;

Ναι ! Ένα δάνειο από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) με επιτόκιο 1%, με πενταετή περίοδο χάριτος και, στη συνεχεία ,δόση 10 δισεκατομμύρια Ευρώ το χρόνο. Η ΕΚΤ μπορεί να μας παράσχει αυτή την διευκόλυνση όπως έπραξε και για την ενίσχυση των τραπεζών δίνοντας στις 21/12/2011 489 δις Ευρώ και στις 29/2/2012 530 δις Ευρώ με επιτόκιο μόνο 1%,  ποσό σχεδόν τριπλάσιο από το συνολικό χρέος μας.

2)Τι είναι το Αγγλικό δίκαιο και γιατί διαφωνούμε με αυτό;

Είναι το αποικιοκρατικό δίκαιο του κεφαλαιούχου με βάση το οποίο ο δανειστής μπορεί να κατάσχει την περιουσία του δανειζομένου Ελληνικού Δημοσίου. Όπως πχ  την Ανώνυμη Εταιρεία του κράτους που θα αξιοποιήσει τους υδρογονάνθρακες (πετρέλαιο-φυσικό αέριο)της πατρίδας μας ή το Ταμείο αξιοποίησης(πώλησης)της Περιουσίας του Δημοσίου.

3)Είναι το σημερινό δάνειο βιώσιμο ;

Όχι ! Αυτό το ομολογούν οι ίδιοι οι δανειστές μας. Αυτό προκύπτει και από το γεγονός αν ο οποιοσδήποτε Έλληνας πολίτης  ζητήσει έκθεση της Τράπεζας της   Ελλάδος για την βιωσιμότητα του δημόσιου χρέους μετά το νέο μνημόνιο. Όπως και από τις εκθέσεις του Νομικού Συμβουλίου του κράτους και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

4)Τότε γιατί μας οδηγούν σε αδιέξοδο και μεγαλύτερη ύφεση;

Ακριβώς για να μας πάρουν την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, όπως πχ τον χρυσό μας(σημερινής αξίας20 δις Ευρώ)που φυλάσσεται στο Λονδίνο. Ή την περιουσία της χώρας σε κοιτάσματα υδρογονανθράκων που με βάση τις εκτιμήσεις επαρκεί για την πλήρη αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους και την αυτοδύναμη ανάπτυξη μας για τα επόμενα 50 χρόνια.

5)Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος χρεοκοπίας αν δεν συμμορφωθούμε ως Ελλάδα ;

Άμεσα όχι και το λέμε κατηγορηματικά. Τα έσοδα που προβλέπει ο προϋπολογισμός οφείλονται αποκλειστικά στις εσωτερικές συναλλαγές των Ελλήνων . Άρα η προπαγάνδα της καταστροφικής επόμενης μέρας δεν έχει βάση και όλες οι εσωτερικές πληρωμές θα συνεχιστούν. Επιπλέον  , και με βάση την ισχύουσα Ευρωπαϊκή έννομη οικονομική τάξη ,δεν τίθεται ζήτημα να βγούμε από το Ευρώ.

5)Και πως θα αναπτυχθούμε για να αρθεί το αδιέξοδο και να σωθεί η χώρα ;

Α)Προτιμώντας ως καταναλωτές μόνο Ελληνικά Προϊόντα και ως εργοδότες μόνο Έλληνες εργαζόμενους για να εξαλείψουμε το τεράστιο εμπορικό έλλειμμα του ισοζυγίου εισαγωγών εξαγωγών.

Β)Με την αποποινικοποίηση της επανεισόδου των ιδιωτικών κεφαλαίων που είναι στο εξωτερικό και την κατάργηση του πόθεν έσχες στην οικοδομή.

Γ)Με σταθερό αμετάβλητο για δέκα χρόνια δίκαιο φορολογικό σύστημα και χαμηλούς συντελεστές ΦΠΑ.

6)Είναι το ΕΘΝ.Ο.Σ υπέρ του μνημονίου ;

Όχι !

8)Ποια είναι η πολιτική γραμμή της ΕΘΝ.Ο.Σ;

Η εθνική στρατηγική επιβίωσης του Ελληνισμού είναι το μέλημά μας και ο πατριωτικός παρεμβατισμός η ιδεολογία μας!

Η Ελλάδα ανήκει στους λληνες!

Η Ελλάδα είναι Ευρώπη,το Έθνος-Κράτος των Ελλήνων! Η συμπαράταξη των πατριωτικών δυνάμεων ,ως τρίτος πόλος πολιτικής εξουσίας! Η Εθνική ενότητα απέναντι τόσο στον νεοφιλελευθερισμό όσο και στον σταλινικό ή αναρχίζοντα κομμουνισμό. Η συμμαχία όλων των Ελλήνων για να αποτρέψουμε τις επιβουλές ενάντια στην πατρίδα μας.

9)Είναι το ΕΘΝ.Ο.Σ κυβερνητικό κόμμα ;

Είμαστε μια πολιτική δύναμη με διαχρονικές αξίες και αρχές , που μπορούμε και θα προσφέρουμε από όποια θέση μας ορίσουν οι Έλληνες πολίτες, είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση. Ένας πολιτικός φορέας που συνθέτει τα συμφέροντα των Ελλήνων και ευρίσκεται στο κέντρο του πολιτικού συστήματος. Είμαστε εμπροσθοφυλακή της ευθύνης και το αποδεικνύουμε κάθε στιγμή, εργαζόμενοι με συνεπεία και σταθερότητα για την πολιτική ομαλότητα και την σωστή διακυβέρνηση της χώρας, θέτοντας στο πολιτικό σύστημα νέους όρους που θα μας βγάλουν από το σημερινό ηθικό , πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.

Η Ιδεολογία του ΕΘΝ.Ο.Σ.

Η ιδεολογία του ΕΘΝ.Ο.Σ είναι καθαρή σε όλους όσους έχουν παρακολουθήσει την πορεία της  είναι ένα« γνήσιο πατριωτικό»και «αυθεντικά λαϊκό» κόμμα με«κινηματικό χαρακτήρα»,με όλα τα γνωρίσματα αυτής της ιδεολογικής τοποθέτησης. Τη σύνοψη των γνωρισμάτων αυτών σε πολιτειακό,πολιτικό , συλλογικό και ατομικό επίπεδο ,την αποδίδουμε με τον όρο Πατριωτικό Παρεμβατισμό.

Η λαϊκή ιδεολογία του ΕΘΝ.Ο.Σ.

Το ΕΘΝ.Ο.Σ αποδεχόμενη τον  παρεμβατισμό και για λόγους γενικότερης αντιμετώπισης  του Ανθρώπου ως συνολικού όντος και όχι ως οικονομικής μονάδας είναι ένα «αυθεντικά λαϊκό»κόμμα , μακριά από τα επιφανειακά <<φιλολαϊκά>>» ή κραυγαλέα ανεύθυνα«λαϊκιστικά»πολιτικά σχήματα.

Ο Πατριωτισμός ως βάση παρεμβατισμού για το ΕΘΝ.Ο.Σ

Η ιδεολογία του«παρεμβατισμού»ενός γνήσια«λαϊκού»κόμματος σαν το ΕΘΝ.Ο.Σ ενσωματώνει το σύνολο των αξιών της Πατρίδας και του πατριωτισμού αναδεικνύοντας τα ,μάλιστα , σε κυρίαρχα κριτήρια τόσο πολιτικής έκφρασης όσο και προσωπικής στάση ζωής. Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός πρόταση της Πολιτικής Αναγέννησης προς την ελληνική κοινωνία,ζητά την ουσιαστική συμμετοχή και παρέμβαση ,τόσο του κράτους όσο και του κάθε Έλληνα πολίτη ξεχωριστά ,«και μόνου και μετά πολλών»,στο καθημερινό ,πολιτικό ,συλλογικό ,κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της χώρας μας ,με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας και το γενικότερο καλό της ελληνικής κοινωνίας.

Τι είναι ‐ Πως δρα ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός;

Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός είναι διαταξικόκαι διαστρωματικό κίνημα Ελληνίδων και Ελλήνων πατριωτών που σκέφτονται  ,πονούν και αγωνίζονται για το καλό της  Πατρίδας μακριά από λογικές αποκλειστικά υλικού ατομικού κέρδους σε βάρος του Κρατικού και κοινωνικού συνόλου. Είναι μια πρόταση Δημοκρατική ,κοινωνική ,εκσυγχρονιστική και ηθική , για τις ατομικές ελευθερίες την ασφάλεια και ευημερία όλων όσων ζουν νόμιμα στην Ελλάδα , τα δικαιώματα των ασθενέστερων,τη διασφάλιση των εργαζομένων,τηδημιουργικότητα και επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων.

Ο Πατριωτικός Παρεμβατισμόςέχει κινηματικό ,δημοκρατικό αλλά και αυτοπεριφρουρούμενο χαρακτήρα ,ευνοεί  ,υποστηρίζει και μάχεται για μια«Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες», για μορφές«μεικτής οικονομίας»,έχει μόνιμο ιδεολογικό μέτωπο προς τα άκρα (δεξιά και αριστερά) και προς ότι διχαστικό διαιρεί το λαό μας και επιδιώκει και συμβάλλει να λύνονται ,κατά το δυνατόν ,ειρηνικά με διάλογο,οι φυσιολογικές και νόμιμες αντιθέσεις απόψεων και συμφερόντων ,τάξεων και στρωμάτων,που υπάρχουν σε κάθε ζωντανή κοινωνία είναι πολύ πιο συγκεκριμένη και απαιτητική έννοια από τον« γενικό Πατριωτισμό»και «αγάπη προςτην πατρίδα», καθώς συνδέει το δικαίωμα με την υποχρέωση προς το Εθνικό και κοινωνικό σύνολο, που δεν προβάλλεται και υπηρετείται σήμερα από κανένα άλλο κόμμα. Βρίσκεται στον αντίποδα τόσο των εμμονών της Αριστεράς για«ταξική πάλη»,κυριαρχία και διχαστική κοινωνική δράση , όσο και της«αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση»,των τζακιών που φέρονται ως ηγέτες του δικομματισμού ,αντιτίθεται στην διαπλοκή ,τη διαφθορά ,την εγκληματικότητα ,και την παραοικονομία, πιστεύονταςότι μια καλύτερη λειτουργία της κοινωνίας μας ,με βάση τις πανανθρώπινες ,αξίες του Ελληνισμού ,του Ανθρωπισμού και της Χριστιανικής θρησκείας ,είναι προςόφελος όλων μας.

Επιβάλλει-μακριά από κάθε αρνητισμό ανεύθυνο«όχι σε όλα»και δουλική υποταγή σε αντεθνικούς σχεδιασμούς συμφερόντων‐ τόσο τη συμμετοχή σε σχήματα και αποφάσεις για το καλό της πατρίδας όσο και την λήψη αποστάσεων από αυτά όταν δεν εκπληρώνουν το σκοπό της αρχικής επιλογής τους διαφοροποιείται σαφώς από άλλα σχήματα που επικαλούνται γενικόλογα την«Πατρίδα»μέσα από:

α)παράδειγμα της ζωής των πολιτών ,την αποδεικνυόμενη πρακτική του παραμερισμού του ατομικού συμφέροντος για το συλλογικό ,την ενοποιητική δράση μέσα στην κοινωνία , με έμφαση στις υποχρεώσεις προς την Πολιτεία , όπως και την παρέμβαση εντός και μέχρι των ορίων της νομιμότητας για αποτροπή αδίκων πράξεων όπου κι αν επισημάνονται  ,

β)τη συνεχή μέριμνα και αλληλοβοήθεια «εκ του υστερήματος» για τα μη προνομιούχα στρώματα της κοινωνίας ,με καταγγελία τόσο του αντιπατριωτικού , υλιστικού προκλητικού πλουτισμού όσο και του αντιπατριωτικού ταξικού συντεχνιασμού και μονομέρειας.

Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ τoυ ΕΘΝ.Ο.Σ.

1.ΝΑΙ  στη Δημοκρατία . ΟΧΙ Στην ασυδοσία.

2.ΝΑΙ Στην Εθνική Αξιοπρέπεια. ΟΧΙ Στην ταπείνωση και τον ενδοτισμό.

3.ΝΑΙ Στους Εθνικούς Αγώνες.ΟΧΙ Στη πλαστογράφηση της Ιστορίας.

4.ΝΑΙ Στους Πατριώτες και τους Αγωνιστές.ΟΧΙ  Σε μιζαδόρους και μεσάζοντες.

5.ΝΑΙ Στον διάλογο και τον Πολιτισμό.ΟΧΙ Σε κουκουλοφόρους και Πράκτορες.

6.ΝΑΙ Σε συμμαχίες και κοινή δράση.ΟΧΙ Στον αναρχισμό

7.ΝΑΙ Στην έρρυθμη λειτουργία  συμμαχικών Κυβερνήσεων.ΟΧΙ Στις υδροκέφαλες πλειοψηφίες της αλαζονείας.

8.ΝΑΙ Στη τιμωρία των επίορκων του Δημοσίου Χρήματος.ΟΧΙ Στην ασυλία των Υπουργών που καλύπτουν από κοινού ΠΑΣΟΚ‐ΝΔ.

9.ΝΑΙ Στην Αξιοκρατία. ΟΧΙ Στην οικογενειοκρατία.

10.ΝΑΙ Στη διακίνηση ιδεών και προσώπων. ΟΧΙ Στη Νέα Τάξη και την Λαθρομετανάστευση

11.ΝΑΙ Στο κράτος-Πρόνοια.ΟΧΙ Στο κράτος Αφέντη.

12.ΝΑΙ Στην Κοινωνική Δικαιοσύνη.ΟΧΙ Στην αυθαιρεσία των ολίγων.

13.ΝΑΙ Στην κοινωνική Αλληλεγγύη.ΟΧΙ Σε κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς.

14.ΝΑΙ Στην Δημόσια Υγεία.ΟΧΙ Σε ράντζα και φακελάκια.

15.ΝΑΙ Στην Αξιοπρεπή Διαβίωση.ΟΧΙ Σε ανεργία και επαιτεία.

16.ΝΑΙ Στη βιώσιμη Εθνική Σύνταξη.ΟΧΙ  Στις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις.

17.ΝΑΙ Στον εκσυγχρονισμό του Κράτους.ΟΧΙ Στο Ξεπούλημα Εθνικής Περιουσίας.

18.ΝΑΙ Στην Ευρώπη των Εθνών.ΟΧΙ Στην Ευρώπη των υποτελών.

19.ΝΑΙ Στην ανάπτυξη της ΑΟΖ(Αποκλειστικών Ζωνών).ΟΧΙ Στις παραβιάσεις και Αυθαιρεσίες των Τούρκων.

20.ΝΑΙ σε έντιμο διάλογο με την Τουρκία.ΟΧΙ Στην ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

21.ΝΑΙ σε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό.ΟΧΙ Στη κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας μας.

22.ΝΑΙ Στην ελεύθερη και αδέσμευτη Κύπρο.ΟΧΙ Σε σχέδιο τύπου Ανάν.

23.ΝΑΙ Στις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις.ΟΧΙ Στον κομματισμό και τις υπονομεύσεις.

24.ΝΑΙ Στα προνόμια των Ακριτικών περιοχών.ΟΧΙ Στη συρρίκνωση ,η πληθυσμιακή τους αλλοίωση και τον μαρασμό.

25.ΝΑΙ Στο Νόμο και Την Τάξη.ΟΧΙ Στην εγκληματικότητα και την ανασφάλεια.

26.ΝΑΙ Στην πρόληψη εγκληματικών και τρομοκρατικών πράξεων.ΟΧΙ Στη συγκάλυψη των αντιεξουσιαστών.

27.ΝΑΙ Στην ελεύθερη δράση της νεολαίας.ΟΧΙ Στις αγκυλώσεις και τον δογματισμό.

28.ΝΑΙ Στην ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών.ΟΧΙ Στη γκετοποίηση και περιθωριοποίηση περιοχών.

29.ΝΑΙ Στην Ιδιωτική Πρωτοβουλία.ΟΧΙ Στις Πολυεθνικές αυθαιρεσίες.

30.ΝΑΙ Στον υγιή ανταγωνισμό.ΟΧΙ Στα καρτέλ και τους μεσάζοντες.

31.ΝΑΙ Στην χρηματοδότηση νέων παραγωγικών μονάδων.ΟΧΙ Στη μεταστέγαση σε γειτονικές χώρες υγιών επιχειρήσεων.

32.ΝΑΙ Στα μεγάλα αυτοχρηματοδοτικά έργα.ΟΧΙ Σε εισαγόμενα αφεντικά.

33.ΝΑΙ Σε επιλεκτικές Ιδιωτικοποιήσεις.ΟΧΙ Στο σφυρί Εθνικός πλούτος και ενέργεια.

34.ΝΑΙ Στην αύξηση και καλυτέρευση των Αεροδρομίων της Χώρας.ΟΧΙ Στην εκχώρηση τους σε πολυεθνικές εταιρίες.

35.ΝΑΙ Στη Δουλειά στους Έλληνες.ΟΧΙ Στον παρασιτισμό των Λαθρομεταναστών.

36.ΝΑΙ Στη πριμοδότηση και επιδότηση σε ενέργεια και λιπάσματα στους Αγρότες.ΟΧΙ σε αγρότες στο έλεος της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών.

37.ΝΑΙ Στον εναρμονισμό των αμοιβών προς τα πάνω.ΟΧΙ Στην ακρίβεια και τα ΄΄καπέλα΄΄ των SUPERMARKET.

38. ΝΑΙ Σε οργανωμένες καθαρές Δημοτικές αγορές.ΟΧΙ Στην ασυδοσία του παρεμπορίου.

39.ΝΑΙ Στη φορολογική συνείδηση των Ελλήνων.ΟΧΙ Στις αδικίες του φορολογικού συστήματος με τον πιο ακριβό Φ.Π.Α. της Ευρώπης.

40.ΝΑΙ Στην κρατική συμβολή για απόκτηση Α΄ κατοικίας.ΟΧΙ Σε πανωτόκια και Τραπεζικούς εκβιασμούς.

41.ΝΑΙ Στη στήριξη της οικογενειακής εστίας.ΟΧΙ Στους βιασμούς και τον ξεπεσμό.

42.ΝΑΙ Στις Πολύτεκνες οικογένειες.ΟΧΙ Στον εμπαιγμό των τριτέκνων

43.ΝΑΙ Στην εργαζόμενη μητέρα.ΟΧΙ Στην απομόνωση και τους εκβιασμούς.

44.ΝΑΙ Στα υπερήφανα γηρατειά.ΟΧΙ Στην εγκατάλειψη και διαπόμπευση τους.

45.ΝΑΙ Στην ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες.ΟΧΙ Στην οικονομική ιδιοτέλεια κοινοχρήστων χώρων.

46.ΝΑΙ Στη προστασία του περιβάλλοντος.ΟΧΙ Στους εμπρησμούς και την ασυδοσία των βιομηχανικών αποβλήτων.

47.ΝΑΙ Στο Αθλητισμό και την Παιδεία.ΟΧΙ Σε Ναρκωτικά και Παιδική Πορνεία.

48.ΝΑΙ Σε Ιδιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα(Ανώτατη Παιδεία).ΟΧΙ Στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

49.ΝΑΙ Στην Ορθοδοξία και το Άγιο Όρος.ΟΧΙ Ανέγερση Ισλαμικού Κέντρου στο Βοτανικό

50.ΝΑΙ Στην αναγραφή του Θρησκεύματος στις Ταυτότητες..ΟΧΙ Απορθοδοξοποίηση του Έθνους.