Σε θέματα Πίστεως και Πατρίδας Είμαστε Αυστηρά Αδιαπραγμάτευτοι!

ΕΘΝ.Ο.Σ

Ανδρέα Μουστοξύδη 20 Πεδίο Άρεως Αθήνα.
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00
Τηλ:2155305255
E-MAIL:info@politikianagennisi.gr

Νέες τοποθετήσεις κομματικών στελεχών από τον Σύριζα.

Νέες τοποθετήσεις κομματικών στελεχών από τον Σύριζα.

Με αμείωτη ένταση η κυβέρνηση συνεχίζει την τοποθέτηση στις πιο νευραλγικές θέσεις κομματικών στελεχών στον κρατικό μηχανισμό που έχουν ως χαρακτηριστικό την εναντίωση τους στις μεγάλες επενδύσεις και την βαθιά πίστη ότι για να συντηρείται ο δημόσιος ο ιδιωτικός τομέας είναι καταδικασμένος να πληρώνει!

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015, 14:50 (https://www.zougla.gr/blog/article/1196918)

Δημητρης Καραμπάτσος Τομεάρχης Τουρισμού ΕΘΝ.Ο.Σ

 

 

Σιγή Ασυρμάτου
Σιγή Ασυρμάτου..
Η κυβέρνηση δείχνει παντελώς αμήχανη και ανήμπορη να οργανώσει τους αρμόδιους φορείς παρά την εφιαλτική αύξηση των μεταναστών που φτάνουν στη χώρα μας, τη μαζική εγκατάλειψή τους σε δρόμους και πλατείες και τα ανησυχητικά επεισόδια που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα στη Μυτιλήνη.
«Σιγή ασυρμάτου» έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για την εκρηκτική διάσταση που έχει λάβει το μεταναστευτικό.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015, 11:30 (https://www.zougla.gr/blog/article/1193530)
Άντυ Μηλιώνη Περιφερειάχης Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων ΕΘΝ.Ο.Σ

 

Εικόνες Ντροπής

Εδώ και κάποιους μήνες το καράβι Μυτιλήνη είναι αγκυροβολημένο στο λιμάνι της Σάμου στο Καρλόβασι μιας και η ναυτιλιακή εταιρεία Λέσβου δεν έχει λεφτά να το φτιάξει όπως δηλώνει η ίδια. Κρεμασμένα πανό που γράφουν πάνω τους΄΄ΠΕΙΝΑΜΕ΄΄ συνθέτουν μια ακόμα εικόνα ντροπής και εξαθλίωσης μιας και η Ελπίδα ακόμα έρχετε ..
Ο Ελληνικός στρατός έχει αναλάβει την σίτιση των εργαζομένων ενώ ο υπουργός τουρισμού και εμπορικής ναυτιλίας αναπαύεται στην πολυτελή καρέκλα ου υπουργείου του η κάνει ντόλτσε βίτα στα τηλεοπτικά παράθυρα....
Πρώτη φορά ''Αριστεράς΄΄το μεγαλείο σου.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015, 11:53 (https://www.zougla.gr/blog/article/1190521)

Άντυ Μηλιώνη Περιφερειάρχης ΕΘΝ.Ο.Σ  Σάμου Ικαρίας Φούρνων

 

Γιατί δεν έχει κινηθεί ακόμα νομική διαδικασία;Με ποιο δικαίωμα εξευτελίζουν τη Σάμο; 

Ο νεαρός ΄΄ Έλληνας ΄΄μπλόγκερ προφανώς φιλοξενούμενος στη Σάμο, αναφέρεται με αρκετά προσβλητικά σχόλια που θίγουν όχι μόνο τους Σαμιώτες και τον τόπο που τον φιλοξενεί αλλά θίγει άμεσα και ολόκληρη τη πανεπιστημιακή κοινότητα μιας και οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει δεν τιμούν κανένα.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο καθένας μπορεί να έχει οποιαδήποτε άποψη και να την εκφράζει ,αλλά να προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ,ότι στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου γίνεται χρήση σκληρών ναρκωτικών αυτό ξεπερνά κάθε όριο.
Καλούμε την Πανεπιστημιακή κοινότητα αλλά και τις αρχές του τόπου να πάρουν θέση και να κινηθούν άμεσα οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίων όσων δυσφημούν και προσβάλλουν έτσι το νησί μας.

Άντυ Μηλιώνη Περιφερειάρχης Σάμου Ικαρίας Φούρνων

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015, 10:24 (https://www.zougla.gr/blog/article/1188351)

 

Μήπως στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχουν άγνοια κινδύνου;

Στα περιφερειακά αεροδρόμια από τα χρέη προς προμηθευτές, ενώ αυτά ανέρχονται στα 20 εκ. ευρώ, μέχρι στιγμής έχουν εξασφαλιστεί για όλα τα τρέχοντα έξοδά τους μόλις 2 εκ. ευρώ.
Καταστροφικές ασάφειες χαρακτήρισαν οι εργαζόμενοι τα όσα τους είπε ο Υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκης κατά την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», όπου οι ίδιοι τον ενημέρωσαν ότι οι εργασίες έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο .
Mήπως ο κ. Υπουργός περιμένει πρώτα να κλείσουν τα αεροδρόμια και να σταματήσει το έργο στο Ι. Δασκαλογιάννης;
Μήπως στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχουν άγνοια κινδύνου;

Τζώρτζια Χολέβα Αν. Τομεάρχης Υποδομών,Μεταφορών και Δικτύων

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015, 21:59 (https://www.zougla.gr/blog/article/1186751)

 

Απεβίωσε και ο τέταρτος τραυματίας των ΕΛΠΕ.

Δέν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει με την ζωή των εργαζομένων σε όποιο τομέα και αν εργάζονται.
Ο Εθνικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος απαιτεί να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια οι κανόνες ασφαλείας και ειδικά όταν πρόκειται για χώρους εργασίας όπως είναι τα καύσιμα.
Θερμα συλληπητήρια στην οικογένεια του εκλειπόντος! 

Δημήτρης Τσαλαματάς Τομεάρχης κοινωνικής πολιτικής ΕΘΝ.Ο.Σ
31 Μαΐου 2015, 13:40
(https://www.zougla.gr/blog/article/1185738)

Το τρενάκι του μικρού Αλέξη.

Η αποτυχημένη πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης με την δήθεν μείωση ελλειμάτων,την ανάκαμψη και την προσέλκυση επενδύσεων συνεχίζεται από την κυβέρνηση των ΤσιπροΚαμένων.
Οι προεκλογικές υποσχέσεις,και οι κόκκινες γραμμές πήγαν περίπατο ενώ το τρενάκι του μικρού Αλέξη οδηγεί την χώρα στο τρίτο μνημόνιο με πολύ βαρύτερα μέτρα από αυτά που κατάγγειλαν τότε.

31 Μαΐου 2015, 12:18(https://www.zougla.gr/blog/article/1185715)

Γιάννης Πέτρου Τομεάρχης Μεταφορών,Υποδομών και Δικτύων του ΕΘΝ.Ο.Σ

 

Στον αέρα επιδόματα και συντάξεις...

Μέσα από το ρεσιτάλ των επικοινωνιακών τεχνασμάτων του περιπλανόμενου θιάσου που ο κύριος Τσίπρας εξακολουθεί να ονομάζει κυβέρνηση οι συνταξιούχοι γνώρισαν και από κοντά πλέον την πρώτη φορά Αριστερά αφού οι οφειλές του ΟΓΑ για τα οικογενειακά επιδόματα δεν πληρώθηκαν.
Χιλιάδες συνταξιούχοι έρμαιο ανευθυνότητας που έχει ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ.


Ο λαός καλείται να πληρώσει τη νύφη..

Η πλήρης εξαπάτηση των πολιτών επιβεβαιώθηκε μετα την ομολογία Βαρουφάκη ότι η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά είχαν ημερομηνία λήξης.
Οι φορολογικές επιβαρύνσεις στον τουρισμό θα προκαλέσουν μεγάλο πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα του.
Και για μια ακόμα φορά ο λαός καλείται να πληρωσει τη νύφη αφού όλες οι εξαγγελίες της κυβέρνησης έχουν και αυτές ημερομηνία λήξης.

29 Μαΐου 2015, 09:15 (https://www.zougla.gr/blog/article/1184938)

Δημήτρης Καραμπάτσος Τομεάρχης Τουρισμού ΕΘΝ.Ο.Σ

Παραληρηματικό Μεγαλείο.

Η αβεβαιότητα συνεχίζει να παραλύει τη χώρα.Υπουργοί της κυβέρνησης διαβεβαιώνουν ότι τα λεφτά τελείωσαν.Και όμως παρόλα αυτά εξακολουθούν να θριαμβολογούν ότι θα μπορέσουν να καταβληθούν και αυτό το μήνα μισθοί και συντάξεις.
H μόνιμη κρίση παραληρηματικού μεγαλείου συνεχίζεται και μαζί της το μαρτύριο για την χώρα.

Γιάννης Λουλούδης Αν.Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής ΕΘΝ.Ο.Σ

28-5-2015,10:22

 

Επικίνδυνος για την χώρα....ο Βαρουφάκης...

Το παγκόσμιο ρεκόρ δήλωσης και συνάμα διάψευσης με την συνδρομή φυσικά του πρωθυπουργού κατέχει από χτες ο κ.Βαρουφάκης.
Σίγουρα αξίζει ΄΄συγχαρητήρια΄΄ γιατί μετά το χτεσινό του κατόρθωμα είμαστε βέβαιοι ότι θα καταχωρηθεί στο βιβλίο Γκίνες.
Κάποιος να τον προσγειώσει στην πραγματικότητα υπάρχει σε αυτή την κυβέρνηση;

27 Μαΐου 2015, 11:29 (https://www.zougla.gr/blog/article/1183953)

Δημήτρης Τσαλαματάς Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής

Έρμαιο της κρατικής αδιαφορίας το Νοσοκομείο Θηβών.

Χαρακτηρίζουμε εντελώς «απαράδεκτη» την στάση του υπουργείου Υγείας, που μέχρι στιγμής δεν έκανε πράξη τις υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις, θεωρώντας πως η γενική κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Θηβών, υποθάλπει επικίνδυνα την λειτουργία του..
Οι ελλείψεις είναι τραγικές και είναι ντροπή τους για το κατάντημα. Καλούμαι βουλευτές και πολιτικούς να δουν την πραγματικότητα και να πράξουν άμεσα τα δέοντα.

Γεωργία Χολέβα Υπ.Βουλευτής ΕΘΝ.Ο.Σ Βοιωτίας.

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 23:46

(https://www.zougla.gr/blog/article/1182083)

 

Φαεινές ιδέες διεστραμένων ανεπάγγελτων Συριζαίων που επαγγέλονται την ελπίδα.

15%, 18%, 23% στο ΦΠΑ; Πως μπορεί ελληνική οικονομία να αντέξει μια τέτοια φοροκαταιγίδα;
Ο διεστραμένος εγκέφαλος των ανεπάγγελτων ανθρώπων που επαγγέλονται την ελπίδα και τη σωτηρία της χώρας με τις φαεινές τους ιδέες κατάφεραν να πλήξουν μία και έξω την ελληνική οικονομία.

Δημήτρης Καραμπάτσος Τομεάρχης Τουρισμού

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 16:24

(https://www.zougla.gr/blog/article/1181891)

Όχι απαξίωση στην Ελληνική Αστυνομία.

Ήταν απαράδεκτος ο δημόσιος διασυρμός προς τον Ανώτερο Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας από την Πρόεδρο της Βουλής για μικροκομματικούς λόγους και για να δείξει ότι ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους . Είναι άδικο στους Αξιωματικούς και τους Υπαξιωματικούς να τους φέρονται με αυτόν τον τρόπο ,που αυτοί καθημερινά δίνουν αγώνα για το έγκλημα σε δύσκολες συνθήκες και πολλές φορές και με τίμημα την ζωή τους. Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει όταν γυρίσει από την Σύνοδο Κορυφής να φωνάξει τους αστυνομικούς και να τους ενθαρρύνει να κάνουν την δουλειά τους και να τους συγχαρεί για αυτό που κάνουν ,όχι συγχαρητήρια αλά- καρτ σε διάφορους εργαζόμενους.

Νίκος Ψαρόπουλος Αξιωματικός Ε.Α Πολεμικού Ναυτικού

Πολιτευτής Β΄ Αθηνών.

Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση.....

Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.
Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.
Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή. Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.
Και άλλες χώρες χρεοκόπησαν, αλλά σε λίγο καιρό επανήλθαν, ανέκαμψαν και το ξεπέρασαν. Αυτά όμως, που δεν γίνονται τυχαία στην χώρα, δείχνουν πως προσπαθούν, ώστε αυτή η χρεοκοπία της χώρας όταν ανακοινωθεί, να είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Αυτό δείχνει το γενικό “στέγνωμα” της χώρας που επιχειρείται, με την αρπαγή όλων των ταμειακών αποθεμάτων, όπου και αν αυτά ευρίσκονται.
Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010 που ανακοινώθηκε η προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. Για να γίνει αυτό τότε αποδεκτό και “νόμιμο”, διογκώθηκε εντελώς παράνομα το εξωτερικό χρέος, καθώς και το έλλειμμα πληρωμών από την ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύοντας και στον πλέον ηλίθιο, την μεθόδευση και τον δόλο που υπήρξε, κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.
Όλες οι Κυβερνήσεις λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα, δέχονται συνειδητά και την μεθόδευση και τον δόλο και με τις ενέργειες τους οδηγούν την χώρα προς την ΑΒΥΣΣΟ. Μην σας ξεγελούν πως με τα λόγια αναγνωρίζουν την μεθόδευση και τον δόλο και κατηγορούν τους προηγούμενους, διότι με τα έργα τους ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχίζουν και αυτοί να οδηγούν την χώρα στην ΑΒΥΣΣΟ. Η απόδειξη είναι πως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να ανακουφίσουν οικονομικά την Ελλάδα, ενώ με πραξικοπηματικό τρόπο μαζεύουν όλα τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, “στραγγίζοντας” και τον τελευταίο οικονομικό πόρο.
Αυτό το οικονομικό “στράγγισμα”, δεν θα το έκανε καμία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για τον λαό της, για ένα απλό λόγο. Το διεθνές δίκαιο και ο καταστατικός χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δίνει το δικαίωμα σε μία χώρα που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, να κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα παύση πληρωμών εξωτερικών χρεών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη τον τελευταίο αιώνα, με στοιχεία διεθνών οργανισμών και των γιατρών του κόσμου.
Οποιαδήποτε Κυβέρνηση στον κόσμο θα το χρησιμοποιούσε αυτό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική της κρίση. Αλλά όπως είδατε, αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες”, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον λαό, αλλά διά στόματος ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη είπαν: “εμείς θα πληρώσουμε στο ακέραιο αυτά που χρωστάμε” χωρίς βέβαια να τους ενδιαφέρει αν το χρέος είναι παράνομο, ειδεχθές και απεχθές.
Αυτοί όμως θα το πληρώσουν, αφήνοντας τον λαό να πεινάει και να ζει στους δρόμους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά “στραγγίζουν” και όλα τα αποθέματα του κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και αυτοί που δεν έχουν πεινάσει μέχρι σήμερα. Να θυμάστε πως πριν από τις εκλογές είχα γράψει, πως αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες” δεν έρχονται για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να μας δώσουν την “χαριστική βολή”.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ. Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.
Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι. Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.
Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;
ΣΤΗΝ “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” Στις 28. 03. 2012 σε συμπληρωματικό άρθρο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ψηφίστηκε από την Βουλή, αναφέρεται το εξής: Θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από δω και πέρα ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ με τον τίτλο "Ελληνικό Δημόσιο (ΕΔ) Εισπράξεις και Πληρωμές για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους". Αυτός ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους και δεν διενεργείταικαμία άλλη πληρωμή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό...... Από τον λογαριασμό αυτόν πληρώνονται οι δαπάνες χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων, για την εξυπηρέτηση και την εν γένει διαχείριση του Δημόσιου Χρέους. Τα Έσοδα του λογαριασμού αυτού θα αποτελούν οι εισροές από τα Ευρωπαϊκά ταμεία, καθώς και από τα Ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, ως συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους. Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτή είναι η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” που δημιούργησαν και εκεί μέσα ρίχνουν όλο το Ελληνικό ΑΕΠ, αφού όλα τα Δημόσια ταμεία, με αυτόν τον λογαριασμό συνδέονται. Και αφού από αυτόν τον λογαριασμό δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή, για να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα άμεσα έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, αναγκαζόμαστε να ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ. Δηλαδή τα δικά μας 10 δις κάθε μήνα, τα δίνουμε στα παράνομα και απεχθή χρέη και για τους μισθούς τις συντάξεις και τα τρέχοντα έξοδα του κράτους, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ. Γι’ αυτό και όσο υπάρχει αυτή η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”, όσο περισσότερα πληρώνουμε, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ. Γι’ αυτό και εκτοξεύτηκε το χρέος από το 110% στο 180% του ΑΕΠ.
Αυτός είναι και ο λόγος, που ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι, ούτε “Μογγόλοι”, δεν έδωσαν, ούτε και θα δώσουν ποτέ στην Ελλάδα ένα ευρώ, γιατί ότι ποσόν μπεί στον λογαριασμό “Ελληνικό Δημόσιο” (EΔ) ΧΑΝΕΤΑΙ. Γι’ αυτό και γύρισαν από την Ρωσία με άδεια χέρια, γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν λεφτά που θα χαθούν μέσα σε “μαύρες τρύπες”.Όσο όλα τα έσοδα του Δημοσίου, πηγαίνουν σε αυτή την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” σωτηρία δεν υπάρχει και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και στην τωρινή Κυβέρνηση , αλλά όπως και οι προηγούμενοι, έτσι και αυτοί κοροϊδεύουν αισχρά αυτόν τον εξαθλιωμένο λαό. Αυτά τα γνώριζαν πριν γίνουν Κυβέρνηση και ήταν τελείως ψεύτικες οι “μαγκιές” που έκαναν και αυτό το έλεγα από την αρχή. Αποδεικνύεται τώρα, πως με τις ενέργειες τους δεν υπηρετούν το συμφέρον του Ελληνικού λαού, αλλά συνειδητά ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Τους προηγούμενους της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, τους λέγαμε “Γερμανοτσολιάδες” επειδή τα έδιναν όλα αδιαμαρτύρητα στους Γερμανούς. Αυτοί της νέας συγκυβέρνησης είναι “Αμερικανοτσολιάδες” που παρουσιάστηκαν στην αρχή ως “αντιστεκόμενοι”, ενώ όπως όλα αποδεικνύουν, είναι και αυτοί πλήρως συνεργαζόμενοι, πάνω στην κατεύθυνση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της χώρας. Η διαφορά τους από τους προηγούμενους, είναι πως αυτοί δεν εργάζονται” για τα συμφέροντα της Γερμανικής ολιγαρχίας, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα του Σόρος και των Αμερικανών ολιγαρχών.
Το σίγουρο λοιπόν είναι, πως ούτε αυτοί υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό, αντί να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου από τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επιλέγουν να “ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ” όλα τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, από όπου υπάρχει Ελληνικό χρήμα και να τα μεταφέρουν στην ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, που συνδέεται με τον λογαριασμό της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”. Δεν θα σταθώ στον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίο το επιχειρούν – αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της ανύπαρκτης Βουλής – αλλά θα σταθώ, στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες που θα έχει για την χώρα, αυτή η αρπαγή όλων των ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ , που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του υπουργού Οικονομικών, αλλά σε αυτοδιοίκητους θεσμούς, οργανισμούς, και ασφαλιστικά ταμεία.
Το πρόγραμμα των μνημονίων που επέβαλαν στην Ελλάδα μετά την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, δεν στόχευε στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά στην χρεοκοπία της, ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Οι όροι αυτοί, που μέχρι στιγμής έχουν τηρηθεί κατά γράμμα και μέχρι σήμερα έχουν πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο, προχωρούν ένα σχέδιο, με το οποίο θα χρεοκοπήσουν η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλο λαό ή κράτος.
Νομίζω πως όλοι μας καταλαβαίνουμε, πως αυτό μέχρι στιγμής το έχουν πετύχει. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση και είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα τους Ευρωπαίους εταίρους, που αντιθέτως κερδίζουν πολλά χρήματα από την χρεοκοπία μας. Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με την πλήρη συνεργασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, από το 2009 μέχρι και σήμερα. Ό λόγος είναι βασικά ένας. Διότι δεν χρεοκοπούν οι τράπεζες. Γι’ αυτό οι τράπεζες στηρίζονται από την Ε.Ε. και έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων που έχουν έρθει στην Ελλάδα.Χρεοκοπεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες, αλλά όχι οι ιδιωτικές τράπεζες.
Για τον λόγο αυτό, δώθηκε μόλις τώρα στις τράπεζες από την ΕΚΤ 1,5 δις ευρώ, για να μη υπάρξει “Graccident” καμίας τράπεζας, από την αυξανόμενη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό. Βλέπετε όσοι γνωρίζουν τι θα γίνει βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όχι για να μην χαθούν, γιατί οι τράπεζες δεν πρόκειται να κλείσουν, ούτε να χρεοκοπήσουν, αλλά για να μην “κουρευτούν”, καθότι το “κούρεμα” είναι αναπόφευκτο. Το ποσοστό μπορείτε να το υπολογίσετε γιατί αν το πω θα τρομάξετε. Το σχέδιο λοιπόν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ πτώχευσης της Ελλάδος, αλλά όχι των τραπεζών, οδηγείται στην τελική του φάση. Λέω “ΕΠΙΣΗΜΗΣ”, διότι σε κατάστασης σιωπηλής πτώχευσης, βρισκόμαστε από τον Ιούλιο του 2012.
Σε αυτή τη φάση πρέπει να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η πτώχευση και η στάση πληρωμών του Δημοσίου, και γι’ αυτό το λόγο το Δημόσιο “στραγγίζεται” τώρα εντελώς. H Κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους πάντες να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ τα ταμειακά ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, που σημειωτέον ο λογαριασμός αυτός, συνδέεται με την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”. Η χώρα εισήλθε σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό δεν αφορά τις ιδιωτικές τράπεζες που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται , αλλά αφορά όλο το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους αυτοδιοίκητους οργανισμούς και υπηρεσίες, που αυτήν την στιγμή τους αρπάζουν τα ταμειακά αποθέματα και ως συνέπεια θα νεκρωθούν οι λειτουργίες τους. Αυτόν τον μήνα θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές του Δημοσίου σε ευρώ, αλλά από τον επόμενο τα πράγματα θα “σφίξουν” επικίνδυνα. Ή θα επικρατήσει η επιδίωξη των Αμερικανών και η Ελλάδα θα πτωχεύσει εντός του ευρώ, ή θα αναζητηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εναλλακτικό νόμισμα, που αυτό αποτελεί επιδίωξη των Γερμανών, αφού δεν θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει μέσα στο ευρώ, για να αποφύγουν τυχόν χρηματοοικονομικό ρίσκο για την υπόλοιπη Ευρώπη.
Είπαμε πως ο σκοπός είναι να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλον . Το τραπεζικό σύστημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να επηρεαστεί, γιατί θα συνεχιστεί κανονικά η ρευστότητά του, αλλά για να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για την Ευρωζώνη, πρέπει η Ελλάδα με τον πλάγιο τρόπο του εναλλακτικού νομίσματος, να βγεί από το ευρώ. Εκτιμώ πως θα το επιχειρήσουν με τρόπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, διότι θα πουν πως η χώρα έχει “στεγνώσει” από ευρώ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις και το δεχθούμε, τότε πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού η χρεοκοπία μας δεν θα επηρεάσει ούτε το τραπεζικό σύστημα, αλλά ούτε την Ευρωζώνη.Η Ελλάδα, όπως ανέφερε και σε άρθρο του στους "New York Times" ο νομπελίστας Πωλ Κρούγκμαν, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Μετά και την πραξικοπηματική απόφαση του Πρωθυπουργού, για την μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων αυτοδιοίκητων οργανισμών, στην “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” της Τράπεζας της Ελλάδος, η χώρα εισέρχεται επίσημα και φανερά, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ. Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβαστικής λύσης. Ή θα σωθεί η Ελλάδα και θα βουλιάξει το ΔΝΤ και η Ευρώπη, ή θα βουλιάξει η Ελλάδα για να σωθούν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.
Μία Ελληνική και πατριωτική Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, θα ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πληρωμές ΤΟΚΟ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, που γίνονται μέσω του ειδικού λογαριασμού της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επικαλούμενη την ανθρωπιστική κρίση της χώρας και μέχρι να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος του κράτους, ώστε να δούμε αν χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε.
Κάτι τέτοιο φυσικά ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι τους κερδοσκόπους δανειστές μας.
Η Κυβέρνηση όμως ενεργεί για να σώσει το ΔΝΤ την ΕΚΤ και τους ξένους τραπεζίτες, αλλά όχι την Ελλάδα. Αυτοί βέβαια προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, γιατί με το υποχρεωτικό και το “εθελοντικό” άρπαγμα των ταμειακών αποθεμάτων, έβαλαν την χώρα στην “ΕΝΤΑΤΙΚΗ”.
O ξαφνικός θάνατος της χώρας δεν είναι μακριά, αλλά ένα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Καμία Κυβέρνηση, δεν θα ήθελε να είναι Κυβέρνηση, εκείνη την στιγμή. Εκτιμώ λοιπόν πως θα αναζητηθεί επειγόντως μία συλλογική Κυβέρνηση, που θα την ονομάσουν Κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”, ή Κυβέρνηση “σωτηρίας” ή ακόμα μπορεί να προκηρύξουν ξαφνικές εκλογές, για να φτιάξουν “Οικουμενική” Κυβέρνηση.
Αλλά αυτό το βάρος της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ χρεοκοπίας, για το οποίο έχουν “δουλέψει” σιωπηλά και μεθοδικά, όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, αποκλείεται να το φορτωθεί μόνη της η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Θανάσης Πάλλης Διευθυντής Οργανωτικού ΕΘΝ.Ο.Σ

17/5/2015,22:40

 

 

Χωρίς προσωπικό η ΔΟΥ Θήβας.

Οι μνημονιακές πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων έχουν οδηγήσει τη ΔΟΥ Θήβας σε απαξίωση που εδώ και ενάμιση χρόνο λειτουργεί χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του εναπομείναντος προσωπικού. Η ΔΟΥ Θήβας από τα 22 άτομα που τη στελέχωναν τον Αύγουστο του 2013, σήμερα λειτουργεί με μόνο 11 υπαλλήλους.
Καλό θα ήταν ο κ. υπουργός να μας ενημερώσει ώστε να γνωρίζουμε και εμείς σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την στελέχωση της ΔΟΥ Θήβας με το απαραίτητο προσωπικό για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας ώστε να επιτελεί το σκοπό της που είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και η είσπραξη των εσόδων που τόσο ανάγκη έχει κρατικός προϋπλογισμός.

Τζώρτζια Χολέβα Υπ.Βουλευτής Βοιωτίας

Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, 21:34 (https://www.zougla.gr/blog/article/1179427)

 

 

Τρύπια τα ρούτερ των Γερμανών.Ποιοι συνωμότησαν και επέτρεψαν να παρακολουθούνται οι μισοί Έλληνες;

Τι είναι αυτά που βγαίνουν στην φόρα κύριε Τζαμάζ;

Ο ΟΤΕ έδωσε δικαίωμα να σας παρακολουθούν. Το μεγαλύτερο μέρος των ADSL συνδρομητών του ΟΤΕ είναι απροστάτευτοι Kατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας που διεξήχθη από την εταιρείας μας, Help Network Security με έδρα τη Γερμανία και συγκεκριμένα από τον Γιάννη Αποστόλου καιΤσαμπίκο Κασιώτη κατέληξε ότι ο ΟΤΕ προμηθεύει τους πελάτες του με ρούτερ που έχουν ΔΥΟ επιπλέον κοινούς κωδικούς πρόσβασης με αποτέλεσμα η παρακολούθηση σας ή αν θέλετε το “Χακάρισμα” σας να μοιάζει με παιχνίδι . Περισσότερα από Εικοσιοκτώ (28) χρόνια με ένα πληκτρολόγιο στα χέρια τέτοια αλητεία δεν έχουμε ξαναδεί. Καθημερινά τους τελευταίους 8 μήνες με περισσότερες από 16 ώρες πάνω από ένα πληκτρολόγιο στα χέρια προσπαθώντας να δώσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας βασανίζουν εδώ στη Help Network security. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πριν 8 μήνες μετά από έρευνα που κάναμε ανακαλύψαμε ότι μέσα στα ρούτερ που προμηθεύει ο ΟΤΕ τους συνδρομητές του υπάρχουν δύο επιπλέον κωδικοί πρόσβασης, οι οποίοι είναι κοινοί σε όλα τα ρούτερ (και δεν εννοούμε τους κωδικούς διαχείρισής του ρούτερ από τον ΟΤΕ) . Στην αρχή νομίζαμε ότι το κάνανε εσκεμμένα για να παρακολουθούν τον κάθε πελάτη μυστικές υπηρεσίες κλπ παρακάμπτοντας τον εισαγγελέα και την εκάστοτε νομοθεσία αλλά αυτό αναιρείτε γιατί απλά οι κωδικοί αυτοί δεν είναι καν κρυπτογραφημένοι. Οποιοσδήποτε μπορεί να τους δει και με πάρα πολύ λίγες γνώσεις υπολογιστών να μπει και στο δικό σας ρούτερ και να σας κάνει την ζωή κόλαση μαθαίνοντας που σερφάρατε με ποιον μιλούσατε, τι λέγατε, τι κωδικούς έχετε (email, ebanking κτλ) πληροφορίες πιστωτικών καρτών, και πολλά άλλα. Help-Network-Security Οι ερωτήσεις που μας βασανίζουν εδώ στη Help Network security είναι. Γιατί ο ΟΤΕ να προμηθεύει τους συνδρομητές του μέχρι σήμερα με τα συγκεκριμένα ρούτερ; Γιατί να υπάρχουν αυτοί οι κωδικοί; Γιατί όλα τα ρούτερ να έχουν δυο κοινούς κωδικούς εγκατεστημένους σε όλα τα ρούτερ; Γιατί αυτοί οι κωδικοί να μην εμφανίζονται στην εφαρμογή διαχείρισης του ρούτερ από τον συνδρομητή; Γιατί κανένας από τον ΟΤΕ δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει την αξιοπιστία των ρούτερ που προσφέρουν στους συνδρομητές τους ή μήπως το ξέρουν άλλα το έχουν κάνει εσκεμμένα για κάποιο σκοπό και αν ναι για ποιο σκοπό; Οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν το είδαν τόσα χρονιά (ασχετοσύνη,αμέλεια ή συνενοχή;) Γιατί όταν αφαιρεθούν οι κωδικοί αυτοί δεν δουλεύει το ρούτερ; Ποιος θα είχε συμφέρον από αυτήν την κατάσταση; Ποιος θέλει να παρακολουθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή τους συνδρομητές του ΟΤΕ δηλαδή τουλάχιστον το 50% των Ελλήνων; Αν λοιπόν έχεις στην κατοχή σου ένα από τα παρακάτω ρούτερ το βγάζεις αμέσως εκτός λειτουργίας και το αντικαθιστάς με ένα άλλο. ZTE H108N zte-zxhn-h108n-adsl2-modem-router-opos-mou-to-efere-o-ote ΖΤΕ H108NV2.1 Το φαινόμενο αυτό παρουσιάζετε και σε κάποια άλλα μοντέλα ρούτερ των εταιριών ZTE, Alcatel-Lucent, D-Link, ZyXEL, Asus, Belkin και Netgear. Καλούμε την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και συγκεκριμενα το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που ασχολείται με τις εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται στα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας και ψηφιακής αποθήκευσης ή μέσω αυτών σε ολόκληρη τη χώρα και το Τμήμα Ασφάλειας Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, που ασχολείται με την πρόληψη και καταστολή εγκλημάτων παραβίασης του απορρήτου των ηλεκτρονικών επικοινωνιών να προβεί στις απαραίτητες από το νόμο διαδικασίες. Εμείς δεν παίζουμε με την ασφάλεια και την προστασίας προσωπικών δεδομένων η ασφάλεια δικτύων είναι τρόπος ζωής. Η έρευνα συνεχίζεται και θα έχετε σύντομα νεότερα για τυχόν θέματα και στις άλλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα.

Θανάσης Πάλλης Διευθυντής Οργανωτικού ΕΘΝ.Ο.Σ

17/5/2015,21:20

Καρμανιόλα το τμήμα της Εθνικής Οδού Βόλου - Βελεστίνου.Σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια οδηγών.

Τεράστια επικινδυνότητα του οδοστρώματος εξαιτίας της συμπύκνωσης λόγω αστοχίας του υλικού παρουσιάζετε από το 14ο χλμ. της συγκεκριμένης οδού,μέχρι και το εργοστάσιο 304 ΠΕΒ, διότι το οδόστρωμα βρίσκεται σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας,από το εργοστάσιο 304 ΠΕΒ, μέχρι και τη Χαλυβουργία Βελεστίνου.Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η αποπεράτωση του έργου ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια χωρίς ποτέ να έχει αποπερατωθεί.Στο οδόστρωμα υπάρχουν βυθίσματα και ανυψώσεις,γεγονός που δυσχεραίνει τη διέλευση των οχημάτων.
Κρίνετε επιτακτική η ανάγκη αποκάταστασης του δικτύου πρίν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της ανικανότητας της τωρινής αλλά και της προηγούμενης κυβέρνησης.
Γιάννης Πέτρου Τομεάρχης
Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ΕΘΝ.Ο.Σ

 Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, 16:57 (https://www.zougla.gr/blog/article/1179344)

 

Σοβαρές ελλείψεις στις δομές υγείας της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων.

Τις σοβαρές ελλείψεις στις δομές υγείας της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων επεσήμανε η Υπ. βουλευτής και περιφερειάρχης του ΕΘΝ.Ο.Σ (Εθνικός Ορθόδοξος Σύνδεσμος) κυρία Άντυ Μηλιώνη.
Η Κυρία Μηλιώνη τόνισε ότι θα πρέπει άμμεσα στο νομό να υπάρξει πλήρη λειτουργία και στελέχωση του δεύτερου ασθενοφόρου στη Σάμο και στην Ικαρία.

Λειτουργία μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο της Ικαρίας.

Πλήρη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο της Σάμου.

Στελέχωση των περιφερειακών ιατρείων.

Εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Υγείας στα νησιά του νομού.

Οργάνωση πολυδύναμων ιατρείων.

Στελέχωση σε ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό-διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας.

Αγροτικούς ιατρούς σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους.
 

Κυριακή,17 Μαΐου 2015, 12:53 (https://www.zougla.gr/blog/article/1179277)

 

Παραίτηση η την Υπουργική καρέκλα κ.Δρίτσα.

Ο Τομεάρχης Μεταφορών,Υποδομών και Δικτύων του ΕΘΝ.Ο.Σ κ.Γιάννης Πέτρου  αναφορικά με την απόφαση της Κυβέρνησης για υλοποίηση της διαδικασίας αποκρατικοποίησης του ΟΛΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
O Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας, κ. Δρίτσας είναι έκθετος στα μάτια του Ελληνικού λαού  και οφείλει να παραιτηθεί. Όσο ήταν στην αντιπολίτευση, δήλωνε πάντα κατά της ιδιωτικοποίησης και τη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του και στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης, δεσμεύονταν «για το σταμάτημά της». Θα προτιμήσει ο κύριος Δρίτσας να διασώσει την αξιοπιστία του ή την Υπουργική καρέκλα;

Βαρύ πλήγμα στον τουρισμό η αύξηση του ΦΠΑ

Οι  επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές.Η ανταγωνιστικότητα του Τουρισμού μας θα μειωθεί και το τουριστικό μας προϊόν θα γίνει πιο ακριβό.Ο Τουρισμός και τα νησιά του Αιγαίου μας θα πληρώσουν πολύ ακριβά τους αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης, τη διάψευση των ψευδαισθήσεων που καλλιέργησε και τη διαλυτική ασάφεια.Η τοπική οικονομία των νησιών θα πληγεί βαρύτατα ενώ το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων στα νησιά θα εκτοξευθεί στα ύψη μαζί με τις τιμές προϊόντων και υπηρεσιών.
Το αποτέλεσμα θα είναι πτώση των εσόδων,λουκέτα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις,αύξηση του αριθμού των ανέργων και λιγότεροι επισκέπτες.

Δημήτρης Καραμπάτσος

Τομεάρχης Τουρισμού (ΕΘΝ.Ο.Σ)

Βία και Αίμα στα Πανεπιστήμια.

Η Πολιτεία έχει ιερή υποχρέωση  να προστατεύει τη ζωή και την ασφάλεια των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.Εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ασφάλεια για φοιτητές και καθηγητές υπάρχει μόνο βία και αίμα.Οι κουκουλοφόροι με την ανοχή της κυβέρνησης η οποία επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας μπαίνουν και σπάνε τα πανεπιστήμια.

Αν η Αστυνομία κύριε Πανούση δεν προστατεύσει όλα τα παραπάνω,ποιος είναι αυτός που θα το κάνει;

Γιώργος Λαζαρίδης

Τομεάρχης Δημόσιας Τάξης ΕΘΝ.Ο.Σ

Πρόκληση να μιλούν για Έργα.Ο Τομεάρχης Υποδομών Δικτύων και Δημοσίων Έργων του ΕΘΝ.Ο.Σ, κ. Γιάννης Πέτρου, απαντώντας στα όσα είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης για τα έργα στην περιοχή του Ασωπού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι είναι προκλητικό να μιλούν για την ώρα των έργων όταν δεν έχουν προωθήσει απολύτως τίποτε από το Γενάρη μέχρι σήμερα. Κάνουν ακριβώς το αντίθετο.Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις του Ασωπού βαρέθηκαν να ακούνε λόγια. Η περιοχή χρειάζεται έργα.Ας προχωρήσουν στην πράξη.
Γιάννης Πέτρου
Τομεάρχης Υποδομών Δικτύων και Δημοσίων Έργων.

 

Η περήφανη Διαπραγμάτευση ήταν Πυροτέχνημα.

Το μόνο συγκεκριμένο που μάθαμε σήμερα, ήταν η συμφωνία για αύξηση του ΦΠΑ που προμηνύει φοροεπιδρομή.Ο καθένας καταλαβαίνει ότι η «περήφανη διαπραγμάτευση»  ήταν πυροτεχνήματα προπαγάνδας.Με άλλα λόγια, η περιβόητη πολιτική λύση δεν υπάρχει.Τα ψέματα τελειώνουν.

Χολέβα Γεωργία(Τζώρτζια)

Υπ.Βουλευτής Βοιωτίας

Ο Τουρισμός έρμαιο στα χέρια ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Με την κρίση που ζουμε, με κάθε Ελληνική βιοχηχανία να καταρέει, η κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ προτείνει την κατάργηση τουριστικών Σχολών, στον τομέα που με μία καλή στρατηγική μάρκετινγκ θα μπορούσε να ωφεληθεί ολο το χρόνο η Ελλάδα από τον τουρισμό.
Οταν μειώνεται η επαγγελματική αποκατάσταση ενώ υπάρχουν ανώτερες τουριστικές Σχολές οι κινήσεις αυτές δεν βοηθούν, αλλά αντιθέτως προβλήματα μόνο δημιουργούν.
Αναφέρομαι στις δυσκολίες που υπάρχουν στα ΕΠΑΣ και στα ΙΕΚ. Εν όψει της οικονομικής κρίσης είναι βέβαιο κρίνεται το μέλλον της σημερινής νεολαίας και γι αυτό θα ήταν σκόπιμο να υπάρχουν σωστές αποφάσεις όταν κρίνεται το μέλλον νεοτέρων και της βαριάς βιομηχανίας της Ελλάδος, που ειναι ο τουρισμός. (https://www.zougla.gr/blog/article/1176703)

Δημήτρης Καραμπάτσος

Τομεάρχης Τουρισμού-Περιφερειάρχης Μεσηνίας

ΣΥΡΙΖΑ το Μεγαλείο σου.

Ελλάς το μεγαλείο σου...την ώρα που η λαθροκαταιγίδα δυναμώνει καθημερινά αναρχοαυτόνομοι από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση "διαμαρτυρίας" και πορεία στις Καστανιές Έβρου και δεύτερη πορεία το απόγευμα στο κέντρο της Ορεστιάδας ζήτησαν το γκρέμισμα του συνοριακού φράχτη του Έβρου.Η κατρακύλα της χώρας συνεχίζεται αλλά για τον mr Alexis πέρα βρέχει.

Άντυ Μηλιώνη

Περιφερειάρχης Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων (ΕΘΝ.Ο.Σ)

Αρκετά κύριε Πανούση..

Σε άρθρο υπό τον τίτλο «Αρκετά κ. Πανούση!», επιχειρείται η δημιουργία αμφιβολιών (!!!) για την ενοχή του ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ και γίνεται έκκληση στην… ευαισθησία της «πρώτης φοράς αριστεράς» συγκυβέρνησης, για την… προστασία του:

«Ένας εκ των αρμόδιων υπουργών, ως ο τελευταίος σχολιαστής του καφενείου, λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι αναπόφευκτο ο φερόμενος ως δράστης να οδηγηθεί στον θάνατο γιατί «έτσι είναι οι κώδικες της φυλακής». Το λέει μάλιστα, ενώ με την ερώτησή του ο δημοσιογράφος του αφήνει περιθώριο να τονίσει την ανάγκη της προστασίας που πρέπει να παρέχει το κράτος σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά όταν στην κυβέρνηση είναι μια πολιτική δύναμη της Αριστεράς, που θεωρεί την ανθρώπινη ζωή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ αυταξία. Και ειδικά για μια περίπτωση που ο κατηγορούμενος είναι ακόμα κατηγορούμενος και όχι θύτης. Η τοποθέτησή του είναι βγαλμένη μέσα από τα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας.

Δεν αρμόζει σε κανέναν υπουργό, πόσο μάλιστα αριστερής κυβέρνησης, να χρίζεται υπερασπιστής της αυτοδικίας και της πιθανής θανατικής ποινής. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιδράσει και να ζητήσει την άμεση παραίτησή του. Ειδικά αυτή η κυβέρνηση που απέδειξε πρόσφατα ότι, χωρίς να μετράει πολιτικό κόστος, έθεσε ως προτεραιότητά της τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος και των συνθηκών στις ελληνικές φυλακές… Αρκετά!

Άντυ Μηλιώνη

Περιφερειάρχης (ΕΘΝ.Ο.Σ) Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων

Ή λαθροκαταιγίδα είναι ένα πολύπλευρο καί πολύ σοβαρό θέμα ξεκινώντας από τίς ασθένειες πού θά μεταφέρουν εντός Ελλάδος.
Επίσης θά πρέπει νά προστατεύουμε τούς ηλικιωμένους, νά συνοδεύουμε τά παιδιά όσο μπορούμε επιδή ή ανεργία καί ή πείνα
θά ξυπνήσει τά αιμοβόρα ένστικτα τους.

Άντυ Μηλιώνη

Περιφερειάρχης (ΕΘΝ.Ο.Σ) Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων